Zdroj: Youtube

Ty mohou tipéři z Olomouckého kraje vzhledem k uzavření okresních redakcí v Prostějově a Šumperku fyzicky odevzdat nově pouze na třech sběrných místech v Olomouci, Přerově a Hranicích. Kupony však lze zasílat i poštou na adresy:

- Aksamitova 2, 779 00, Olomouc

- Palackého 22, 750 02, Přerov

Soutěžící z Hranic nadále mohou využívat sběrného místa Sazky na adrese Masarykovo náměstí 18.

Pro ty, kdo naši hru neznají: Tip liga je oblíbená soutěž, v níž se tipují zápasy především krajských a okresních fotbalových soutěží. Hráči mohou vyhrát mnoho skvělých cen.

Každý okresní vítěz získá na konci hry, která finišuje v polovině listopadu, dres české fotbalové reprezentace a třicetilitrový sud piva Gambrinus. Nejlepší hráč v každém kraji navíc vyhraje ještě sázenku Fortuny za pět tisíc korun a také poukaz na vysílání internetové televize Lepší.

TV v hodnotě 2 500 korun. Pro vítěze soutěže týmů máme v každém okrese připraven třicetilitrový sud piva Gambrinus.

Do hry se lze zapojit i v jejím průběhu a pořád máte šanci vyhrát. Odměňujeme totiž i vítěze jednotlivých kol. Vítěz kola získává sadu plechovek piva Gambrinus. Hrací kupon najdete v tištěném vydání svého Deníku každý týden od pondělka do středy.

V průběhu Tip ligy vždy nabízíme i výhodné předplatné. Zajistíte si tak všechna vydání Deníku s aktuálními výsledky fotbalových zápasů a s výsledkovou listinou naší oblíbené soutěže.

K tomu navíc získáte zdarma sadu 24 piv. OBJEDNÁVEJTE ZDE