Potom se ale konci druhého poločasu se dopustili fotbalisté Losin zbytečného faulu ve vlastním vápně a nařízenou penaltu proměnil Okrouhlý.

„Medlov byl lepší na míči. Jeho hráči byli živější. Bylo vidět, že určitě víc trénují, protože my jsme měli poslední dva týdny špatnou docházku na tréninky. Také to přikládám tomu, že je v Medlově hodně kluků z uničovského dorostu,“ hodnotil trenér Velkých Losin Mika rozdíl mezi týmy.

Po poločasové přestávce trenéři své jedenáctky obměnili. Právě Radek Klabačka hned po příchodu na hřiště v prvních minutách druhého dějství udeřil, když proměnil svůj samostatný únik a zvýšil na 2:0 pro Medlov. Do konce zápasu už žádná branka nepadla.

Pozemek po bývalé textilce Hedva v Šumperku.
Komplikace! Lesy ČR na pozemcích po textilce nové sídlo nepostaví

„Byl to z naší strany balet a spíše imitace soubojů. Jak odešli ze hřiště Lazarov a Šinogl, tak se naše hra ještě více zhoršila,“ nebyl spokojený s výkonem svých hráčů Mika.

Pro oba týmy to bylo utkání po delší době. Losiny jich mnoho v přípravě neodehrály a Medlovu odřekla minulý víkend na poslední chvíli přátelský zápas Paseka.

„Nám se letos nepodařilo dobře poskládat přátelské zápasy, takže téměř nehrajeme a jsem za toto utkání rád,“ zakončil Mika.

Krajský přebor začíná za dva týdny a oba celky tak čeká už jen sobotní generálka. Losiny se utkají s Rapotínem a Medlov s Maletínem. Do jarní části sezony pak vstoupí lázeňský celek okresním derby na půdě Mohelnice. Medlov, rovněž v derby, přivítá Šternberské fotbalisty.

Medlov – Velké Losiny 2:0 (1:0)

Branky: Okrouhlý z pen., Klabačka.