V úterý 25. ledna od 17 hodin budou mít možnost všechny děti ve věku čtyř až osmi let si na vlastní kůži zdarma vyzkoušet, co obnáší být hokejistou. A vůbec nezáleží na dovednosti bruslení, máte-li zájem, zkrátka stačí jen dorazit.

Pod dohledem zkušených a kvalifikovaných trenérů vaše ratolesti okusí své první krůčky na bruslích a společně s rodiči se mohou blíže seznámit s hokejovým prostředím a fungováním zdejšího klubu Mladí Draci, který celou akci pořádá ve spolupráci s Českým hokejem.

Pro všechny bude připraven bohatý zábavný program. Na každého účastníka čeká také malý dárek. Nebude poté chybět ani ukázka tréninku místní hokejové přípravky.

Hokejisté Šumperku. Ilustrační foto
Draci v karanténě. Hokejisté musí odložit nejbližší tři zápasy ligy

Rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos tohoto sportu pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Co všechno je potřeba si s sebou přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte si je také. Eventuálně je možnost si vypůjčit některé vybavení přímo na zimním stadiónu.

V případě jakýchkoliv dalších dotazů neváhejte kontaktovat zdejšího hokejového experta Dušana Bařicu (na čísle 604 723 140).

Týden hokeje naposledy proběhl na šumperském ledě v září uplynulého roku. Teď tato populární akce napíše v podhůří Jeseníků své další pokračování.