Odchovanec hodonínského hokeje tak vytvoří dvojici s Vojtěchem Mokrym, kterého celek z podhůří Jeseníků přivedl před pár dny z extraligové Olomouce.

„Jsme rádi, že se nám podařilo Martina získat. Je to velice talentovaný brankář. Sleduji ho delší dobu a pevně věřím, že on bude jednou z velkých opor týmu,“ prozradil na klubovém webu Draků na adresu čerstvé posily trenér Martin Janeček, který chce sázet na mladé gólmany.

„Do dalšího ročníku jsme se rozhodli jít touto cestou a věříme jim, že jsou schopni těžkou sezónu zvládnout,“ prozradil už dříve kouč Draků.

Vojtěch Mokry
Draci mají nového gólmana. Z Olomouce přichází talent Vojtěch Mokry

Martin Holík pak není pro šumperské příznivce neznámou personou. Kromě působení v Přerově si jej mohou pamatovat rovněž ze vzájemných druholigových bitev, když během ročníku 2019/2020 chytal za Havlíčkův Brod.

V mládeži poté prošel brněnskými výběry Warriorsu a Komety, vyzkoušel si též mezinárodní juniorskou soutěž v barvách Znojma.

Za muže kromě Havlíčkova Brodu a Přerova nastupoval také v Pelhřimově. Tentokrát přidá další seniorskou štaci za Šumperk.

Tento rok předposlední tým naší druhé nejvyšší soutěže počítá pro následující sezónu s trojicí brankářů. Poslední volné místo by měl zaujmout některý ze zdejších odchovanců, jehož jméno bude oznámeno později.