Extraligou protřelý Fadrný už nenastoupil ve středečním utkání Draků v Třebíči. Nyní je jasné, že se v letošní sezoně na ledě skoro jistě neobjeví.

„Honza Fadrný prošel vyšetřením na magnetické rezonanci a lékaři zjistili nějaké potíže se zády, na které si Honza stěžoval. Nevím detaily, patrně něco s plotýnkami, ale podle lékařů bude léčba delší, než je letošní sezona. Takže s hokejem letos Fadrný končí,“ informoval Georg Güttler, asistent trenér Draků.

Draci získali Fadrného koncem minulého roku, ovšem svými výkony fanoušky zrovna nenadchnul. „Já bych to takhle nechtěl hodnotit, jestli ho limitovalo zranění, je jasné, že nemohl podávat optimální výkony,“ reagoval Güttler.

Fadrný do Šumperku přišel z druholigového švýcarského HC Neuchatel Young Sprinters, kde ale také příliš nehrál a dokonce kvůli potížím se zády skončil v nemocnici.

Jan Fadrný (1980) hrál extraligu za Slavii Praha, České Budějovice, Znojmo a Vsetín, 1. ligu okusil v dresech Českých Budějovic, Mladé Boleslavi a v minulé sezoně Havířova. Ročník 2007/2008 začal v Žilině, odkud se přesunul do Švýcarska.

Hokej u sousedů

Mora i počtvrté zdolala havířovské Pantery

Mora: jak je důležité míti Brančíka

Kužílek už počítá se skupinou o udržení