Prvně jmenovaný je odchovancem šumperského klubu, do kterého se před sezonou vrátil v rámci střídavých startů z extraligového Třince, když předtím působil v zámořských juniorských soutěžích.

Talentovaný forvard však zůstal trochu za očekáváním. Za Draky nastoupil ve 24 zápasech s bilancí jednoho gólu a jedné přihrávky a postupně vypadl ze základní sestavy.

„Poslední dobou z výkonnostních důvodů příliš nehrál, Třinec ale má zájem, aby byl v zápasovém rytmu, takže jsme jej poslali zpět a měl by hrát za juniorku Ocelářů," okomentoval Kindlův odchod trenér Draků Radek Kučera.

Obránce Josef Pour poté byl v Šumperku na měsíční zkoušku z Plzně, ale šumperský klub se nakonec rozhodl jeho angažmá neprodloužit.

S mužstvem Salithu naopak i nadále trénuje urostlý útočník Radek Meidl, jenž před časem skončil v Berouně, o jeho dalším osudu se rozhodne v nejbližších dnech.

„Stále o jeho případném angažmá v Šumperku vedeme jednání, ale v tuto chvíli opravdu nejsem schopný říct, jak všechno dopadne," doplnil šumperský kouč.