V mužstvu Salithu bude i nadále pokračovat útočník a dosavadní kapitán Marek Haas či obránci Tomáš Sedlák a Tomáš Drtil.

Kromě těchto zkušených borců počítá Šumperk v sezoně 2016/2017 také se službami mladíků Daniela Hrocha a Milana Ostřanského.

Kdo naopak sestavu Draků opustí zatím zůstává bez odpovědi. Jisté tak pouze je, že v Šumperku již nebudou pokračovat hokejisté z Pardubic.

„V těchto dnech vedení jednání s hráči stávajícího kádru a v tuto chvíli je opravdu předčasné mluvit o tom, kdo tady zůstane a kdo odejde," prozradil ve zkratce Deníku sportovní manažer Draků Radek Kučera.

„Navíc hodláme oslovit i šumperské hokejisty, kteří v minulé sezoně působili na druholigové scéně," uvedl dále Radek Kučera.

Otazník zatím visí i nad obsazením gólmanských postů. V minulém ročníku zakončeném sestupem se mezi šumperskými tyčemi představilo hned šest brankářů a není vyloučeno, že některý z nich by mohl v dresu Šumperku pokračovat i nadále.

„Co se týká gólmanů, tak mohu prozradit, že jednáme o dalším angažmá s Danielem Zelenkou," doplnil sportovní manažer týmu Salith Šumperk Radek Kučera.

Fanoušci si následně musí počkat i na to, jakým systémem se vlastně bude v nové sezoně naše třetí nejvyšší soutěž hrát. Ve hře je stávající model dvou skupin východ – západ, hovoří se ale také o možném rozdělení mužstev do třech regionálních divizí.