Šumperský odchovance zkoušel štěstí v první lize loni v Šumperku, ovšem pro Kindla bylo tohle angažmá spíše černou můrou. Postupně se propadal lajnami až mezi náhradníky. Letos ale v Olomouci září, patří mezi nejlepší hráče soutěže.

Denisi, už se o tom mockrát mluvilo, ale proč loni v Šumperku takový herní propadák a letos v Olomouci patříte k nejlepším?
Tady mi trenér hodně věří, jsem obklopen výbornými spoluhráči. V Šumperku jsem moc na led nechodil, pak se těžko prosazujete. Až tady v Olomouci jsem poznal, že na první ligu mám.

Jak zhodnotíte vaši dnešní výhru?
Asi je zasloužená. My v poslední době nehrajeme optimálně, dnes to bylo hodně ubojované. Nicméně, letos jsme se Šumperkem hráli tři zápasy, inkasovali jsme jediný gól, takže to asi značí, že je moc do šancí nepouštíme. A takhle to bylo podle mě i dnes, neměli moc šancí.

Co dnes rozhodlo?
Že jsme dali poměrně rychle gól. Domácí pak dlouho neměli moc šancí, v závěru se sice do nás tlačili, ale už jsme to až snad na dvě situace ohlídali.

Občas se na ledě jiskřilo, došlo trochu i na pěsti…
je to derby, byla super atmosféra, takže tohle k takovému hokeji patří. Já zrovna nejsem hráč, co by chodil do pěstních soubojů, ale patří to občas k hokeji.

Přišla se na vás podívat i vaše rodina, především velký fanoušek, váš děda, který na Draky chodí pravidelně, komu ale fandil dnes?
Samozřejmě, že mně (úsměv).