Tento pátek 25. ledna 2019 od 17 hodin budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou.

Hokejový Klub Mladí Draci Šumperk pořádá tento podnik ve spolupráci s Českým hokejem. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě si každé dítě s sebou odnese i zajímavý hokejový dárek.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice).

V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou.


Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na trenéra Petra Klepsu (732 551 707) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Draci v hasičských dresech
Speciální dresy nepomohly, Draci znovu podlehli Žďáru

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 až 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím.

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná popáté po celé České republice a celkově už pošesté. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem téměř 20 000 dětí.

Ilustrační foto
Svoboda? Hokej (ne)trápí „náhubkový zákon“