Turnaje 3. tříd se zúčastnilo 12 družstev. Mladí Draci sehráli celkem 8 zápasů, z nichž 7 vyhráli a jen jednou byli přemoženi.

V silné základní skupině porazili Draci Kolín 7:3, Trenčín 4:3, Dunajváros B 13:2 a Uničov 8:2, prohráli pouze utkání s Novým Jičínem 6:9.

V play off postupně porazili Dunajváros A 12:2 a po strhujících bitvách v semifinále Břeclav 8:7 a ve finále Nový Jičín 5:4, jemuž tak oplatili porážku ze základní skupiny a mohli se radovat ze zlatých medailí.

Kromě vítězství na turnaji byli svěřenci trenéra Radomíra Čížka úspěšní i v dovednostních soutěžích. Filip Hrůzek a Dominik Grézl zvítězili ve štafetových závodech na jedno kolo a v soutěži v samostatných nájezdech skončili Draci druzí. Individuální trofej pro nejužitečnějšího hráče turnaje získal Michael Marek Kesler.

"Naše výkony se zlepšovaly zápas od zápasu s tím, jak kluci cítili, že mají šanci turnaj vyhrát. Přestože jsme nebyli jednoznačně nejlepším týmem na turnaji, své soupeře jsme předčili především bojovností, za tu bych chtěl klukům moc poděkovat, pracovali jako tým. O vítězi rozhodla také větší vyrovnanost kádru. Jsem velmi rád, že naše vítězství nestálo na dvou nebo třech hráčích, jako tomu bylo u většiny soupeřů, ale že se o góly podělili téměř všichni rovnoměrně. V klíčových chvílích nás navíc podržel brankář Štěpán Zlatnický," uvedl kouč Radomír Čížek.

V průběhu března budou kluci ladit formu na domácí turnaj O pohár Jakuba Kindla, který se odehraje na šumperském stadionu 24. a 25. března, jehož se zúčastní kvalitní celky, jakými jsou například Letňany, Kolín nebo Havířov. Draci na něm ve dvou dnech sehrají celkem 6 utkání a i tento turnaj zpestří soutěže v rychlosti a v nájezdech. Na turnaj jste srdečně zváni a o jeho podrobnostech vás budeme informovat.