Jaké máte pocity po prvním soutěžním zápase v dresu Mory?

Já myslím, že to bylo dobré. V úvodu utkání tam byla ještě znát nervozita, protože to byl první zápas, ale s postupem času se to zlepšilo u mě i u celého týmu. Konec jsme odbojovali a jsou to pro nás dobré tři body na úvod sezony.Denis Kindl

Na vítězství 3:1 jste se docela nadřeli. Třebíč ještě na začátku třetí třetiny vedla.

Třebíč hraje vždycky takhle. Jsou dobří na puku a poctivě brání. Všech pět hráčů se vracelo do obrany. Od poloviny zápasu jsme ale začali být lepší, zlepšili jsme pohyb a z toho pramenily naše přesilovky.

Vy jste s týmem teprve krátce. Cítíte, že souhra s novými spoluhráči funguje, jak má?

Pár věcí si musíme ještě ukázat a nacvičit, byl to první zápas. Ke konci jsme tam už ale měli nějaké šance, které jsme bohužel nedali. Ale myslím, že na první zápas to bylo docela slušné.

Jste kmenovým hráčem Třince. Jak vypadá dohoda ohledně vašeho působení v Olomouci?

Já jsem se domluvil s panem Fialou a panem Ka-lousem z Třince, že bych tady měl být na měsíc a pak se podle výkonnosti uvidí, co bude dál.

Máte velkou motivaci se v týmu Mory ukázat v dobrém světle?

Minulý rok jsem neměl dobrou sezonu, na ni bych chtěl rychle zapomenout. Byla tam i nějaká zranění a navíc jsem v Šumperku moc nehrál. Olomouc je top prvoligový tým, jsou tady ty nejvyšší ambice, super hráči doufám, že se tady prosadím a budu týmu prospěšný.

Vnímáte jako rodák ze Šumperku, kde jste navíc strávil minulou sezonu, fakt, že teď nastupujete v dresu velkého Dračího rivala?

Já upřímně řeknu, že jsem rád, že můžu být v Olomouci. Je to lepší klub, co se profesionality týče, a já doufám, že se tady prosadím.

Hned v sobotu se znovu představíte na důvěrně známém ledě šumperského stadionu. Jak se těšíte na derby?

Na ten zápas se moc těším, bude to pro mě větší motivace, na druhou stranu to ale bude zápas jako každý jiný. Rád se ale do Šumperku zase vrátím, protože jsem tam vyrůstal.