Čtvrteční utkání s Třebíčí neabsolvovali dlouhodobě zranění beci Bednárek a Špelda, na ledě, ale ani na střídačce, se neukázali dva forvardi Jan Matějka a Petr Obdržálek. Jaromíra Bednárka trápí zádový sval, měl by ale být během několika dní k dispozici, Lukáš Špelda si před deseti dny pochroumal mezižeberní vazy, což je zranění bolestivé a hlavně zdlouhavé.

„Špelda nám může chybět až dva měsíce,“ uvedl nedávnou kouč Draků Jindřich Setikovský. Petr Obdržálek, dvacetiletý objev a zatím veliký oblíbenec šumperských fanoušků, ulehl s vysokými horečkami. „Vypadá to na těžkou chřipku,“ informoval Radek Kučera, výkonný ředitel Draků. V týmu se už asi neobjeví ani Matějka, který se vrátil do Zlína. Matějka je sice šumperský odchovanec, ale ve Zlíně podepsal smlouvu s extraligovým juniorským týmem. „Není ale vyloučeno, že bude za Šumperk hrát v rámci střídavých startů,“ konstatoval Kučera.

Otazník visí i nad dvacetiletým Michalem Rejzkem, který je v Šumperku na zkoušku a poprvé se domácím divákům představil v utkání s Třebíčí. „Ještě není jisté, zda mu nabídneme angažmá. O tom rozhodnou trenéři, pokud ho budou chtít, bude tady na hostování,“ říká o pardubickém obránci Kučera.
Kromě Rejzka měl do Šumperku dorazit i hráč ze Vsetína, jenže nedorazil a patrně ani nedorazí. „Měl se hlásit v pondělí na tréninku, ale nepřijel a mobil mi nezvedal a nereagoval ani na esemesky,“ vysvětlil Radek Kučera.