Sareza Ostrava – Draci Šumperk 9:0 (2:0, 3:0, 4:0)
Branky: 4. Boháč (Šebesta), 15. Ovšák (Rimmel, Najdek), 25. Grygar (Novák), 29. Bokroš (Šebesta, Pavelek), 36. Šebesta (Novák, I. Mocek), 46. Najdek (Svačina), 52. Rimmel (Najdek), 52. Grygar (Pavelek), 58. Boháč (Šebesta, Bokroš).
Sareza: Štěpánek - Ovčačík, D. Mocek, Rimmel, Ovšák, Tesařík, Palík, Holík, Vajda - Šebesta, Boháč, Bokroš - Gelačák, Najdek, Svačina - Pavelek, Sochorek, Grygar - Červenka, Novák, I. Mocek.
Šumperk: Tihlář (29. Betinec) - Kloz, Špelda, Sloboda, Kaltenböck, Stráňovský, Hajas, Ondráček - Bařica, Meluzín, Čížek - Kratěna, Ohnutek, Stejskal - Martinka, Korotvička, Obdržálek - Pekr, Šula, Kočan.

Hned od úvodu začali domácí hokejisté velkým náporem, který korunovali dvěma zásahy během úvodní třetiny. Ve stejném trendu hra pokračovala i po přestávce. Ostrava útočila, Draci se do šancí dostávali pouze zřídka. Poté, co Sareza ve 25. minutě zvýšila svůj náskok již na 3:0, vzali si trenéři Draků oddychový čas, ale drtivý tlak domácích tím nezastavili. V polovině střetnutí přidali totiž ostravští i čtvrtý gól, jenž vyhnal ze šumperské branky hrdinu sobotního klání s Jihlavou Radka Tihláře, kterého nahradil Peter Betinec. Ani on však příliš dlouho čisté konto neudržel.

S přibývajícím časem a góly ve své síti si tak hostující hráči museli přát jediné, aby utkání co nejrychleji skončilo. Šumperský tým si tak po domácí výhře s Duklou notně pošramotil pověst a svým příznivcům do dalších bojů příliš optimismu nepřidal. Defenziva Draků znovu předvedla, že je bohužel děravá jako cedník, když v součtu dvou zápasů na hřištích soupeře inkasovala hrozivých šestnáct branek. Proměňování šancí, pokud se do nich dostanou, je zatím pro Draky neřešitelným problémem.

„Pro mě to je obrovská osobní porážka. Takto jsem jako trenér nikdy neprohrál. Především to ale je ostuda pro hráče, kteří dnes nepředvedli vůbec nic a já si lámu hlavu proč. Nebyli jsme schopní cokoliv vymyslet a dělali jsme hrozné chyby,“ uvedl hodně zkroušeným hlasem trenér Draků Jindřich Setikovský.