Nosič slavnostně pokřtí vedoucí sestra gynekologicko-porodnického oddělení Hana Pustějovská, náměstkyně pro ošetřovatelskou péči Šumperské nemocnice Markéta Stržínková a manažerka skupiny Kamelot Taťána Hejlová.

„Film Vůně těhotenství má velmi pestrý obsah – od tradiční čínské medicíny, cvičení v těhotenství, aromaterapie až po masáže miminek,“ popisuje Hana Pustějovská, která ve snímku také vystupuje.

„Maminky se dozvědí, kdy a jak začít se cvičením v těhotenství, jaké cvičení je pro ně nejvhodnější. Pokud je zajímá aromaterapie, tak zjistí, jakým způsobem se dá využít v těhotenství, při porodu nebo v šestinedělí. Z DVD se lidé také dozvědí informace o masáži miminek. Koupě DVD je vhodná zejména pro maminky, které čekají své první dítě a chtějí si své těhotenství opravdu užít,“ doplnila Pustějovská s tím, že celým obsahem DVD provází moderátor Jan Čenský.

Vůně těhotenství bude k dostání od 25. února na porodnickém oddělení Šumperské nemocnice a u obvodních gynekologů za 330 korun. Koupí DVD budoucí rodiče podpoří sbírku pro Tibetan children’s villages, školu tibetských dětí bez rodičů v indické Dharamsale, sídle dalajlámy.