Šinkorová je dvojnásobnou držitelku ceny Thálie a ceny TýTý. K jejím úspěchům patří i Zlatá deska za album Dárek vánoční.

„Zpěvaččin repertoár je založen především na písních z populárních muzikálů, ale i na jazzových skladbách. Má za sebou například společný projekt s Janou Koubkovou věnovaný swingu a jazzu nebo nedávné vystoupení s jedním z nejlepších světových baskytaristů Marcusem Millerem na pražské akci Jazz na Hradě. V letošním roce účinkovala také v projektu Noc filmové hudby, kde zpívala největší filmové hity spolu s Bárou Basikovou, Danem Bártou, Petrem Kolářem a dalšími," lákají na koncert pořadatelé.

Šinkorová je známá také z televizní obrazovky, a to především díky seriálovým rolím. Zatím největší popularitu jí přinesla role doktorky Gity Petrové v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Kromě Daniely Šinkorové vystoupí s orchestrem Moravia Big Band pod taktovkou kapelníka Pavla Doubravy také všichni jeho kmenoví zpěváci. Návštěvníci koncertu, který slibuje mimořádný hudební zážitek, se tak mohou těšit na pořádnou nadílku swingové, jazzové, taneční i populární hudby.

Vstupenky za 210 a 240 korun lze zakoupit v obvyklých předprodejích Zábřežské kulturní.