Po osádce auta začali policisté pátrat, služební pes záhy objevil řidiče. Devatenáctiletý cizinec se skrýval za stromem. Jak se ukázalo, nyní ho čekají větší nepříjemnosti, než je jen nabourané auto.

„Mladík se vozidla zmocnil u svého zaměstnavatele. Aniž by vlastnil jakýkoliv řidičský průkaz, sedl za volant a vyrazil směrem k obci Vidly. Při průjezdu zatáčkou vyjel  mimo silnici a narazil do betonové propusti s kovovým zábradlím," popsala mluvčí policie Tereza Neubauerová. Na voze vznikla škoda za deset tisíc korun, ještě o pět tisíc víc bude stát oprava propusti. Při kontrole navíc vyšlo najevo, že mladý šofér zcela střízlivý nebyl. Dechová zkouška ukázala 1,69 promile alkoholu, lékařské vyšetření mladík odmítl. Hlídka do dočasně umístila do cely na obvodním oddělení.

Další opilec neboural jen díky pořádné dávce štěstí, ale pozornosti policistů přesto neušel. Třiadvacetiletý řidič vozu Audi totiž v neděli časně ráno zastavil přímo v křižovatce v Lipové-lázních a zřejmě si chtěl zdřímnout. Přístroj muži naměřil hladinu 2,04 promile alkoholu. Přišel tak o řidičský průkaz a bude se zodpovídat z ohrožení pod vlivem návykové látky.