Deník Extra - duben 2022Deník Extra Zdroj: Deník„Deník Extra se tentokrát podíval na to, jaké hlavní dopravní uzavírky se v každém okrese kvůli opravě silnic chystají, aby řidiče upozornil na místa s omezením provozu a usnadnil jim tak cestování. Kromě toho ale opět přinášíme i další důležitá regionální témata, tipy na velikonoční akce, rozhovory a na poslední straně jako vždy i zajímavosti ze sportu,“ říká šéfredaktor Deníku Extra Martin Pleva.

V aktuálním vydání tohoto titulu přestavujeme i nové projekty Deníku. Patří mezi ně například téma Udržitelnost, kterému se bude věnovat rozsáhlý seriál, jenž můžete sledovat i na webu denik.cz. Dále pak přinášíme informace ke dvěma novým podcastům, jež právě startují.

„V Deníku pracuje mnoho skvělých a zkušených novinářů, kteří dlouhé roky sledují a popisují dění kolem nás. Dostávají se často na místa a do situací, které nejsou běžné. V podcastech Deníku se moji kolegové se čtenáři podělí o trochu jiné pohledy. Budou osobnější, zavedou posluchače takříkajíc za kulisy,“ přibližuje Roman Gallo, šéfredaktor Deníku.

Vydavatelství Vltava Labe Media každý měsíc vydává přes 2 miliony kusů Deníku Extra. Najít ho můžete ve svých schránkách nebo na některém z mnoha samostatných distribučních míst. Získat ho můžete také jako bonusovou přílohu sobotního vydání Deníku, jehož součástí je i oblíbený magazín Víkend.