Zvítězili tak, stejně jako o týden dříve na stejné trati na Plumlově, Tomáš Vachan a Alexandra Farkašová. Druhé místo vybojovali Josef Kučera (Bohemians), který se díky tomu posunul do čela průběžného bodování Českého poháru, a další Slovenka Lucia Vachanová, třetí doplavali Adam Hochmann (Bohemians) a pardubická Lenka Štěrbová, jež se rovněž ujala vedení v Českém poháru.

Ze Zábřeha zaplavala nejlépe Markéta Bednářová – 5. místo celkově a 3 místo v dorostenkách. Pavla Kubalíková skončila na 10. místě celkově a 5. místo v kategorii dorostu. Závod se nepovedl Petru Švorčíkovi, který doplaval až na 21. místě.

Na tříkilometrové trati zvítězila Lenka Štěrbová (Pardubice), před Simonou Švandelíkovou (Bohemians) a Andreou Holinkovou ze Zábřeha, pro kterou to byl první závod na otevřené vodě. V mužské kategorii si první tři místa rozdělili plavci Bohemians Praha.

V pořadí Josef Kučera, Petr Tomášek a Adam Hochmann. Z našich nejlépe dopadl Jiří Krejčí 7. místo celkově a 3. v kategorii masters. 9. místo (5. místo v kategorii masters) obsadil Čestmír Kubalík. Pavel Bednář, po tom co přehlédl v posledním kole bójku a musel se k ní vracet, doplaval na 12. místě.

V kategorii mladšího žactva doplavala Veronika Krejčí na tříkilometrové trati na 5. místě.

Jiří Krejčí