Zde se představili Milan Margetin (TJ Rytmus Boskovice) a Zdeněk Pernica (Muay thai Brno). Zápas začal tlakem brněnského Pernici, ale zkušený Margetin s více než 20 absolvovanými zápasy dokázal úvodnímu tlaku odolat. Zatímco Pernica sázel na kombinační styl boje, kde se střídají kopy s údery a boj v klinči, tak Margetin spoléhal na jednotlivé přesné, ale tvrdé údery a nízké kopy. Po třech kolech měli rozhodčí velice těžkou práci s rozhodování a konečný verdikt zněl 3:0 na body (shodou všech třech sudích) a titul mistra České republiky ze Zábřehu pro Zdeňka Pernica z Muay thai Brno.

Jako opravdovou lahůdku nabídli pořadatelé na závěr večera profesionální zápas na 5 kol. Utkali se v něm David Hanel (Opava) a Jakub Seidl z domácího Bellicus gym Zábřeh. Zápas doslova zvedal diváky ze sedadel, protože technika a nasazení obou boxerů byly na vysoké úrovni. Byť se jednalo o pětikolový zápas, oba boxeři od první sekundy předváděli, jak má takový zápas profesionálů vypadat. Zkušenější Hanel dokázal přečíst styl Seidla, ale ten svou dravostí, přehledem a kombinacemi byl skvělým soupeřem.

Nebezpečné údery loktem, které se jen tak tak míhaly kolem hlavy Hanela, bohužel nenašly svůj cíl, a tak body za ostatní techniky nestačily na přesného, byť ne tak dravého borce z Opavy. Rozhodnutím rozhodčích vyhrál na body David Hanel, ale vstup Jakuba Seidla mezi profiboxery se velice vydařil.

Výsledky
1. zápas Muay thai (-67 kg) 3x2 min: Radek Kuda (TJ Rytmus Boskovice) vs. Jan „Škorpion“ Prosser Bellicus gym Zábřeh). Vítěz: Prosser (na body).
2. zápas Muay thai (-70 kg) 3x2 min: Jiří Svoboda (Bellicus gym Opava) vs. Stanislav Macháček (Bellicus gym Zábřeh). Vítěz: Macháček (na body).
3. zápas box (-64kg) 4x2 min: Jozef Kutaj BC Ostrava) vs. Lukáš Gorecky (BC Vítkovice). Vítěz: Gorecky (na body).
4. zápas box (-67kg) 4x2 min: Milan Šatek (BC Ostrava)vs. Michal Lukšik (BC Vítkovice). Vítěz: Lukšik (na body).
5. zápas Muay thai (-75 kg) 5x2 min: David Hanel (Bellicus gym Opava) vs. Jakub Steidl (Bellicus gym Zábřeh). Vítěz: Hanel (na body).
6. zápas Muay thai o titul mistra České republiky organizace ČSTB (-69,9 kg) 3x2 min: Milan Margetin (TJ Rytmus Boskovice) vs. Zdeněk Pernica (Muay thai Brno). Vítěz: Pernica (na body).
7. zápas box (+91 kg) 3x2 min: Jiří „Alien“ Ludva (Tiger club Zlín) vs. Tomáš Steidl (BC Zábřeh). Vítěz: Ludva (na body).