Na kvalitě závodu to nic nezměnilo. Byly k vidění povedené výkony závodnic. Závod si získává čím dál větší oblibu a díky sponzorům si každý odváží něco na památku. V tělocvičně se představilo celkem pětaosmdesát závodnic a soutěžilo se ve trojboji – kladina, bradla a prostná v šesti kategoriích.

V nejmladší kategorii ročníků 2011 a mladší získala druhé místo Markéta Hermannová, pátá byla Ivana Svobodová, devátá Kristýna Křesinová, třináctá Eliška Langerová, patnáctá Adéla Keclíková, osmnáctá Klaudie Ďulíková a devatenáctá Adriana Směšná.

V kategorii o rok starších dívek se představila jediná šumperačka Tereza Langerová - 13. místo. Mnohem úspěšnější byla kategorie ročníku 2009 zejména pro Lenku Machytkovou, která vystoupala na nejvyšší stupínek a třetím místem ji doplnila Michaela Janků. Po nezdaru na kladině brala bramborovou medaili Jitka Machytková, dvanáctá byla Valérie Navrátilová a patnáctá Barbora Grežová.

I v další kategorii 2008 to šumperskému klubu zacinkalo. Bronz získala Marie Paraska. Její sestra Anička skončila hned za ní. Osmou příčku obsadila Amélie Diňová a patnáctou Rozálie Bruštíková.

V další kategorii 2007 zažil GK Šumperk černý den, kdy Kateřina Friedlová neunesla tíhu favoritky a na domácí půdě po nezdaru na bradlech brala „až“ páté místo. Její výkon doplnila osmým místem Amálie Bruštíková.

V kategorii 2006 a starší vše napravila Klára Peterková, která si odvezla téměř s dvoubodovým náskokem před druhou závodnicí zlatý pohár. Na osmé pozici skončila Julie Hvižďová, dvanáctá Adéla Osladilová a čtrnáctá Berenika Diňová.

V kategorii družstev získal GK Šumperk ve složení – Hermannová, Machytková L. a Peterková zlato a na třetím místě je doplnila trojice Svobodová, Janků a Hvižďová. (muz)