Závodní sezona byla rozdělena do šesti seriálových závodů a dva volné závody. Letošní závody se jeli pod názvem Auto Lašák Hyundai Cup Rýmařov 2012. Jezdci startovali v divizi D.1. do 1 400 ccm, divizi D.2. nad 1 400 ccm, divize D.3. ženy a divize D.4. motočtyřkolky naděje.

Celkem se letošních závodů zúčastnilo 30 závodníků ,a to nejen z Rýmařova, ale i ze Šumperku, Jeseníku, Uničova, Přerova, Štěpánova, Horního Města a Krnova.

Seriálové závody byly vypsány na čtyři základní rozjížďky a jednu finálovou jízda a to v D.1. a D.2. Ženy jely pouze jednu jízdu v každém závodě.

Motočtyřkolky měli také svoje závody, jako jezdci v D.1. a D.2.

Pro příští sezonu 2013 pořadatelé vypisují novou divizi D.5. - auto s funkčním samosvorem.

Závodní areál se nachází v Rýmařově pod firmou Styrotrade, trať je dlouhá zhruba 1 000 metrů a je velice přehledná jak pro jezdce, tak i pro diváky. Zázemí pro jezdce i diváky je zajištěno.

V příštím roce se chystají úpravy na trati, ale i kolem trati.  Jezdci, kteří by chtěli v Rýmařově startovat v příští sezoně, ať se obrátí na  webové stránky areálu, kde naleznou jak technické parametry, tak sportovní řády pro auto hobby cross v Rýmařově: http://auto-hobby-cross-rymarov.blog.cz.

Závěrečný závod roku v rýmařovském areálu se uskuteční 26. prosince na Štěpána, kdy se jede tradiční Vánoční pohár Hyundai 2012. Tento závod se jede jako volný, bez rozdílu obsahu motoru, a je to společné loučení s rokem 2012. Kontaktní adresa: Honza Dohnal, mobil 605 075 606.

Celkové výsledky závodů Auto Lašák Hyundai Cup Rýmařov 2012

Divize D.1.:  1.  Alfred Heinich, 2. Jan Pavčo, 3. Vladimír Palát, 4. František Zachara, 5. Zdeněk Vilímek.
Divize D.2.: 1. Ondřej Lalák, 2. Miroslav Šuba, 3. Jiří Rotter, 4. Pavel Skoumal, 5. Miroslav Šimek.
Divize D.3. ženy:  1. Jana Horáčková, 2. Hana Skoumalová, 3. Martina Vilímková.
Divize D.4. motočtyřkolky-naděje: 1. Jan Jiří Žák, 2. Filip Horáček jun., 3. Petr Hrabal, 4. Daniel Horáček, 5. Lukáš Konečný.