Do projektu, který jsme nazvali TO JSME MY, se mohou hlásit všechny sportovní týmy bez rozdílu věku. Představit se mohou i mažoretky, hasiči i například aktivní skupina seniorů, která cestuje po památkách, prázdninová skupina kolařů nebo turistů či skautské oddíly nebo hudební či pěvecká tělesa. Chceme zkrátka představit všechny, kteří nesedí s rukama v klíně a něco pro sebe či ostatní dělají.

Nechceme po vás žádné romány, jen krátce odpovědět na šest otázek v dotazníku:

Kdo jsme:
Název oddílu či skupiny a jeho krátké představení, jakým sportem nebo činností se zabýváte, jakou máte členskou základnu, jakou soutěž hrajete, jak často hrajete, zda chystáte nějakou akci pro veřejnost…

Kde trénujeme:
Kde a jak často trénujete nebo se scházíte, zda přijímáte nové členy, kdy máte nábor…

Na co jsme pyšní:
Pochlubte se vašimi úspěchy…

Náš zážitek:
Popište své zážitky ze zájezdu, utkání, turnaje, koncertu, výletu…

Kde nás najdete:
Pošlete kontakt na vedoucího týmu či skupiny nebo jinou kontaktní osobu, případně webové stránky, kde se čtenář dozví více informací.

Fotografie:
Napište nám jména a příjmení všech členů týmu na snímku a autora fotografie…

Čím dříve snímek s dotazníkem pošlete, tím dříve je otiskneme. Vaše fotografie může být v novinách již příští týden!

A dobrá zpráva nakonec. Pokud nám pošlete snímek (ve formátu JPG o minimální velikosti 300 kB) a vyplněný formulář, váš tým v novinách určitě najdete, projekt totiž není nijak časově omezen. O termínu otištění vás budeme předem informovat – buď prostřednictvím SMS nebo e-mailem, záleží na vás, jaký kontakt uvedete. Takže vám noviny s vašim týmem, oddílem či skupinou stoprocentně neutečou.

Snímky a dotazníky můžete posílat na adresu: redakce.sumpersky@denik.cz. Otázky k novému projektu vám rádi odpovíme na tel.: 583 300 311 a 602 384 657 (redakce).