„Děti si ve frgálové manufaktuře v Gril srubu Razula vyzkouší výrobu frgálů pod vedením profesionální pekařky Resortu Valachy. Na to, jak jim jde práce od ruky, se přijde podívat strašidýlko Razulák. A než se koláč upeče, pohrají si s dětmi v parku naše čarodějnice," přiblížila program vedoucí parku Razulák Broňa Ondračková.

Na závěr děti obdrží za svůj koláč certifikát o přijetí do valašského cechu pekařského a svůj vlastnoručně vyrobený frgál si odnesou s sebou domů. Frgálová manufaktura se bude konat v sobotu od 15 hodin a v neděli od 10 hodin. Program trvá zhruba dvě a půl hodiny a je vhodný i pro nejmenší děti, které mohou přijít v doprovodu rodiče.

Venkovní park Razulák je součástí Resortu Valachy, nachází se v karlovickém údolí Léskové pod sjezdovkou Razula, u Gril srubu Razula hned vedle cyklostezky Bečva. Děti se tu mohou vyřádit na řadě atrakcí, v areálu je mj. tubing, lanáček, aquazorbing, vodní přístav s lodičkami, skákací hrad, různé skluzavky a domečky, půjčovna koloběžek a šlapacích autíček, indiánská vesnice nebo mini zoo s králíky, od letoška nově přibyl kolotoč a profi trampolíny. Dvakrát denně se v parku konají animační programy na různá témata.

Park je otevřen o prázdninách denně od 10 do 19 hodin.

Resort Valachy pořádá o prázdninách v Gril srubu Razula také pravidelné kurzy pečení frgálů pro dospělé a to každé úterý a sobotu od 10 do 13 hodin.

Více: www.valachy.cz