Provoz sice zahájil teprve před několika dny, už teď se ale může pochlubit unikátní nabídkou. „Připravíme desítky různých míchaných drinků, některé z nich podáváme přímo v nádobách vytvořených z ovoce. Lidé, kteří je připravují, absolvovali sérii školení v republice i zahraničí,“ poznamenal Roman Mik, jeden z provozovatelů baru, který se nachází v budově nad prodejnou automobilů v ulici Na Rynku.

Barmani podle jeho slov dokáží připravit téměř vše podle přání zákazníka. Ne všechny kombinace jsou však chuťově ideální. „Některé druhy alkoholu se k sobě nehodí. Náš odborný personál ale doporučí směsi, které budou lidem příjemné a budou přitom sestaveny podle jejich přání,“ poznamenal Mik.

Nejžádanějším drinkem Top Baru je nápoj Long Island Iced Tea. Sestává z rumu, ginu, vodky, tripel sec a tequily, limetkové šťávy a coca coly. „Je sice hodně silný, ale pije se přitom velmi dobře. Jeho chuť je příjemná. Přesto ho ale pijí zejména muži,“ připomněl Mik.
Mezi dámami jsou oblíbené jemnější nápoje. Nechybí mezi nimi například směsi nealkoholických nápojů s lehčími vodkami Koskenkorva. Jedním z takových žádaných dámských drinků je Cosmopolitan, který se proslavil například i oblíbeným televizním seriálem Sex ve městě. Lahodnou chuť zaručuje, kromě dalších příměsí, vodka, broskvový likér, limetková šťáva a brusinkový džus.

Podle provozovatelů je dnes nezbytné myslet také na děti. V Top Baru pro ně připravují nabídku nealkoholických, ovocných drinků a několika druhů nápojů z barevných čokolád.

Ve své druhé provozovně, která se nachází v pasáži Hotelu Slunce v Uherském Hradišti, pro děti připravili dokonce velký dětský koutek. Rodiče si v kavárně mohou v klidu vypít kávu či jiný nápoj a děti se dosyta vyřádit ve velké herně, která je pro návštěvníky baru zdarma. K dobrému alkoholu patří také lehké jídlo. Tohoto pravidla se drží i v Top Baru, a proto do nabídky zařadili několik druhů pannini, přičemž nabídku v dohledné době doplní i o bagety.

Jídlo a pití ale nejsou jedinými lákadly baru. Cestu do jeho útrob nacházejí i hudební kapely a interpreti. Například v pátek 25. listopadu se v baru uskuteční koncert zlínské bluegrassové skupiny Cop. A nebude posledním svého druhu. „Na bluegrass se docela výrazně zaměříme, protože tento hudební styl nemá v regionu příliš velké zázemí. Nedávný koncert kultovní Druhé trávy v Uherském Hradišti ale ukázal, že i tam má svou dobrou posluchačskou základnu,“ dodal Mik, který chce dát ve svém baru také prostor rockovým a popovým hudebníkům. „Náš program bude bohatý a nabídka sestavena tak, aby splnila očekávání všech návštěvníků.
Pokud budou lidé sledovat naše stránky www.topbar.cz, najdou tam nejen recepty na míchané drinky, ale také program plánovaných hudebních vystoupení a dalších akcí,“ vysvětlil Roman Mik.