Letos se díky příznivým podmínkám začalo zasněžovat o dva týdny dřív než loni. „Naším cílem je zahájit lyžařskou sezónu nejpozději před vánočními svátky, kdy do našich hotelů najíždějí hosté vánočních a silvestrovských pobytů. Každý den, o který se podaří zahájit provoz dříve, bude příjemným bonusem," uvedl Luboš Sušila ze Ski areálu Razula.

Ski areál Razula je součástí karlovického Resortu Valachy. Tvoří ho tři sjezdovky rozeseté v údolí Léskové a situované u místních hotelů Lanterna, Horal a Galik se snowtubingem, lyžařskou školou, zimním dětským parkem Razulák a dalšími službami.

Areál je v posledních letech vyhlášený díky příležitosti skloubit na jednom místě lyžování s relaxací v termálních bazénech relaxačního centra Wellness Horal, které jsou hned vedle rodinné sjezdovky u hotelu Horal. K vybraným skipasům mají lyžaři díky akci Lyžuj a plav hodinu zdarma v termálních bazénech. Nově od nadcházející sezóny bude v ceně vybraných skipasů i kousek čerstvého valašského frgálu z vlastní pekárny Resortu Valachy a šálek kávy či čaje pro zahřátí.

Během zimy se ve středisku koná řada doprovodných akcí, mj. lyžařské závody pro děti, závod na běžkách Noční stopa Valachy, Maškarní lyžovačka či Škola běžeckého lyžování.

Ceny skipasů se v nadcházející sezóně nemění. 

Více informací: www.razula.cz