Pro návštěvníky bude připravena nenáročná trasa s různými hrami a úkoly se startem a cílem u hotelu Horal. Registrace bude otevřena od 9.30 do 12 hodin.

Při plnění úkolů na trase si návštěvníci vyzkoušejí odpalování golfových míčků na odpališti, patování, chipování i hru na jamku s klasickými i speciálními dětskými holemi pod vedením zkušených golfistů. Připraveny budou i další úkoly a negolfový program: jízdy na koni, ukázky výcviku psů, geocaching, dětská hasičská jednotka, koutek deskových her Mindok či soutěže „Žabičko, hop" s žabákem Coquim.

Za splnění všech úkolů dostanou všechny děti v cíli perníkovou medaili, v soutěžích mohou vyhrát i další zajímavé ceny.

K občerstvení je možné během dne využít terasu hotelu Horal, k odpočinku pak termální bazény se slanou vyhřívanou vodou ve Wellness Horal. Ke golfovém hřišti se dá snadno dojet na kole po cyklostezce Bečva. Návštěva Zábavné neděle se tak může stát i součástí nedělního rodinného cyklistického výletu.

Pořádající Resort Valachy chystá do prázdnin ještě několik akcí pro děti.

K oslavě Dne dětí budou mít malí návštěvníci ve čtvrtek 1. a pátek 2. června vstupné do termálních bazénů relaxačního centra Wellness Horal za symbolickou korunu.

V sobotu 3. června bude pro děti v parku Razulák připraven zábavný žonglérský program s možností nejen zhlédnout žonglování, ale také se mu přiučit.

V neděli 18. června se Velké Karlovice stanou dějištěm závodu na horských kolech Bike Valachy, letos se speciálním hostem – šestinásobným paralympijským vítězem a mistrem světa Jiřím Ježkem. Ten bude také startérem a patronem doprovodných dětských závodů, které se pojedou v sedmi věkových kategoriích na kratších trasách. Děti mají při přihlášení předem startovné za 50 korun.

V neděli 11. června se pak koná nejoblíbenější dětská akce Resortu Valachy - Pohádková cesta lesem u hotelu Galik.

www.valachy.cz