Ta rovněž věnuje 10% slevu na jakýkoli zájezd dle vlastního výběru soutěžícím na 2. až 5. místě.

Stříbrní skončili Petra a Jiří Kyrandovi z Uničova. Ti si za obdržených 164 hlasů budou užívat víkendového pobytu v Hotelu Spa**** LANTERNA ve Velkých Karlovicích. Na bronzovou příčku vystoupali Petra a Michal Polákovi z Lukové se 130 hlasy.

S prázdnou neodejde ani pár na čtvrtém místě – Andrea a Jan Boštíkovi z Bohuňovic, jimž na konto dorazilo 128 hlasů. Jen o jeden hlas méně, tedy 127, získali Simona a Karel Hübnerovi z Loučky u Valašských Klobouk.

Výhercům srdečně gratulujeme a všem novomanželům přejeme hodně úspěchů na společné cestě životem.

Redakce Deníku bude vítězné páry kontaktovat ohledně předání cen.

Na všechna soutěžní kola se můžete podívat po rozkliknutí ZDE

Vítězný pár získá prodloužený romantický víkend v zahraničí dle vlastního výběru zcela zdarma od cestovní kanceláře VELIGRAD TOUR.

Druhou cenu přináší Hotel Spa**** LANTERNA.

Páry, které se umístí na druhém až pátém místě, dostanou jako bonus od cestovní kanceláře VELIGRAD TOUR 10% slevu na jakýkoli zájezd z široké nabídky.

Z účasti v soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci VLP, a.s., a jejich rodinní příslušníci.

Soutěž sponzorují

Logo cestovní kanceláře Veligrad Tour

Nechejte se hýčkat ve Spa hotelu Lanterna

Horský Spa hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích je díky své komorní atmosféře a výhodné poloze stranou běžného ruchu jako stvořený pro romantické pobyty. Věnujte se jen sami sobě, nechejte se rozmazlovat v L-Spa relaxačním centru nebo Beauty salonu, pochutnejte si na krajových gastronomických specialitách a užijte si naplno odpočinek i aktivní zábavu.
Pro maximální komfort hostů zahrnuje cena ubytování v Lanterně polopenzi, volný vstup do L-Spa i do blízkého Wellness Horal s termálními bazény včetně zajištění přepravy, zapůjčení županu po celou dobu pobytu a animační programy s lekcemi cvičení. Když využijete některý ze zvýhodněných pobytů, můžete získat zdarma navíc ještě masáž, kosmetiku či jinou službu, v zimě třeba skipas. Relaxujte a nechejte se hýčkat. www.lanterna.cz

Cena pro Deník:

Pobyt pro 2 osoby na 1 noc v nejluxusnějším apartmá Suite Spa ve Spa hotelu Lanterna.

Pobyt zahrnuje: ubytování na 1 noc, snídani, večeři (bufetové menu nebo degustační menu v zážitkové restauraci Vyhlídka – dle výběru), volný vstup do L-Spa i do Wellness Horal, zapůjčení županů, animační programy.

Spa hotel Lanterna.

Spa hotel Lanterna.

Spa hotel Lanterna.