„V dnešní době jsou hosté rádi, když se mohou bavit a trávit svou dovolenou aktivně. Proto jsme také připravili animační program, ve kterém se pobaví nejen děti, ale i dospělí," řekla Jana Hrubanová z Centra volného času Bozeňov.

Program je široký – od dopolední dětské školičky až po cvičení, zábavné turnaje, kreativní dílny a výlety po okolí. Děti si mohou užívat vaření v kotlíku, opékání špekáčků nebo hry. Dospělí se mohu přihlásit do malých sportovních turnajů, zápasů nebo vyzkoušet ranní rozcvičku. Stačí se jen zapsat na nástěnce v kempu nebo u restaurace na daný program. V určený čas si vás animátor vyzvedne.

Na své si přijdou i milovníci dobrého jídla. Pro ty na Bozeňově připravili pravidelné středeční a nedělní grilovací odpoledne a večery. Gurmáni si mohou vybrat z konkrétních čerstvých surovin, na co mají právě chuť, a mistr grilu jídlo přímo před jejich zraky připraví.

Také v srpnu nabídnou na Bozeňově návštěvníkům pestrou směsici akcí. Ty se pravidelně setkávají s velkým zájmem.

Už tento čtvrtek 14. srpna večer nafouknou na antukových kurtech obří filmové plátno a připraví promítání pod širým nebem. Na programu bude filmová novinka letošního léta režiséra Miroslava Krobota Díra u Hanušovic. Promítat se začne hned po setmění, tedy přibližně ve čtvrt na deset. Vstupné je osmdesát korun.

Víkend bude zase patřit sportu, především volejbalu. V sobotu 16. srpna zde budou soupeřit dvojice, o den později smíšené tříčlenné páry. V sobotu vpodvečer pak začne noční nohejbalový turnaj.

Tím ale nápady nekončí. Chystají se také Hry bez hranic, prázdniny pak uzavře víkendová Hawai párty. „Jsme rádi, že naše akce lákají stále více lidí. Proto se snažíme vymýšlet i další nové akce, například to bude Raketový trojboj sestávající z ping pongu, tenisu a badmintonu, nebo turnaj v Člověče, nezlob se nejen pro děti, ale i pro dospělé," přiblížila další chystané akce Jana Hrubanová.

Velký zájem je také o minigolf, který zde otevřeli nedaleko dětského hřiště U Veverky, a také o koupání ve zdejší přehradě. Nedávno zde hostili také historicky první svatební obřad.