Na Masarykově náměstí od 15. hodiny na hlavním podiu vystoupí Big Band Žerotín, folková kapela Madalen a Městský Dechový orchestr Rybnik z Polska.

Vrcholem večera bude Koncert filmové hudby orchestru se sborem, videoprojekcí z filmů, světelnou show a profesionálními výkony pěveckých hostů.

Dechový orchestr Zábřeh, který pod vedením svého kapelníka letos slaví 25 let, si pro letošní ročník připravil zbrusu nový repertoár složený z nejlepších filmových trháků.

Práce v Žižkově ulici v Zábřehu v úterý 7. června 2022.
Kauza černé stavby uprostřed Zábřehu definitivně končí

První filmové melodie spustí před setměním, kolem půl deváté večer. Novinkou loňského ročníku Notování je tzv. afterparty, kterou po filmovém koncertu rozjede kapela Trocha klidu.

Podobně jako v předchozích letech je v plánu doprovodný program, který vyplní prodlevy spojené s přípravou jednotlivých vystoupení na hlavním podiu.

V Levandulové kavárně tak vystoupí Silence & Joy, v amfiteátru před zámkem zahraje Cimbálka CML ze Šumperka. V tomto místě bude po celé odpoledne připravená také zóna se zábavnými aktivitami pro děti. Chybět nebude široká nabídka kulinářských specialit a nápojů.

Vstupné na akci je dobrovolné.