Hlavní tah na Jeseník je opět průjezdný

Rapotín – Silnice první třídy, která spojuje Šumperk a Jeseník, je v Rapotíně opět průjezdná. Stavební firmy dokončily rekonstrukci mostu přes říčku Losinku. Auta přes něj musí přejíždět sníženou rychlostí, v jeho okolí se totiž stále pracuje.

Hlavní tah na Jeseník byl neprůjezdný od května. Řidiči museli místo objíždět po vedlejších silnicích přes Petrov. Nejtěžší nákladní automobily musely do Jeseníku jezdit přes Ramzovou nebo Bruntál.

Pošta v Jindřichově na čtrnáct dní zavře

Jindřichov – Čtrnáct dní najdou lidé na poště v Jindřichově zavřené dveře. Pobočku firma uzavírá od 15. do 29. října z personálních důvodů. Uložené zásilky budou převezeny a ukládány na poště v Hanušovicích. Doručování zásilek v obci se nijak nezmění.

V Losinách nepůjde elektřina

Velké Losiny - Bez elektřiny se budou muset obejít v úterý 8. října obyvatelé Velkých Losin. Proud nepůjde ani v místních částech Bukovice a Ludvíkov. Odstávka je naplánovaná v době od 8 do 15 hodin.

V Bratrušově budou mít nové silnice

Bratrušov – Obyvatelé Bratrušova se ke svým domům dostanou po nových cestách. V obci budou do konce října opraveny dvě místní komunikace. Obec na rekonstrukci získá třísettisícový příspěvek od Olomouckého kraje. Práce by měly skončit v říjnu.