Od Nového roku všechny noviny distribuuje nová společnost.

A na řadě míst se je firmě nedaří doručovat.

„Bohužel, doručovatelské společnosti chybí tolik zaměstnanců, že se řada novin nedostane k vám, našim předplatitelům. A jelikož si vás velmi vážíme, tak my, redaktoři Deníku, sedáme každý den ráno do auta a snažíme se noviny maximálnímu počtu takto poškozených čtenářů osobně zavést,“ vysvětluje středomoravský šéfredaktor Deníku Martin Nevyjel jednomu ze čtenářů, kterým tento týden osobně vezl noviny.

„Já mám Deník předplacený deset let a nedovedu si představit, že bych bez něj snídal. Jsem moc rád, že mi jej pan šéfredaktor přivezl osobně. Všichni jsme lidi a chyby se stávají, tak prostě chvíli vydržíme, než se situace s doručováním spraví.  Jsou horší věci na světě. A pan šéfredaktor mi přivezl ještě i křížovky, tak když nějaké vydání Deníku ještě někdy nepřijde, budu místo toho luštit. Vidím, že v Deníku dělají, co mohou, tak prostě vydržím,“ usmíval se po návštěvě z vydavatelství Deníku dvaasedmdesátiletý předplatitel Jaromír.

Chcete 4000 Kč za dvě hodiny práce denně?
Pokud máte zájem pomoci s doručováním novin a vydělat si až 4 000 korun za dvě hodiny práce denně, tak podrobnosti najdete na webu www.nosimnoviny.cz.