Hlavním partnerem soutěže je Zámecký resort Sobotín, který věnoval první cenu – dvě vstupenky na silvestrovský večer v Zámeckém resortu Sobotín za 4800 korun.

I další ceny jsou zajímavé. Vyhrát můžete let horkovzdušným balónem, přilbu na motocykl, poukaz na nákup v květinářství, mlýnek na kávu a kilogram kávy k tomu, kvalitní víno, poukaz na nákup v cukrárně, praktické věci do kuchyně, knížky, poukazy na cvičení jógy či pilates, do vířivky i infrasauny, hračky, hudební nosiče a další dárečky, které potěší.

Jsou od partnerů soutěže: Zámecký Resort Sobotín, Balon Šumperk, Květinové dekorace Ruda nad Moravou, Alex Motors Rapotín, Cukrárna Karamel Nový Malín, Ariva vířivky, Radokafé, Nafigate Cosmetics, minipivovar Zlosin a další.

„Chceme dát našim čtenářům pěkný dárek, který může udělat radost jim nebo jej zabalí a věnují svým blízkým pod stromeček," uvedla šéfredaktorka Šumperského a jesenického deníku Soňa Singerová.

Potvrdila, že účelem soutěže je odměnit nejvěrnější čtenáře a k Šumperskému a jesenickému deníku jim dát něco navíc.

Nejvíc kuponů vyhrává

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Po dobu akce, tedy od středy 9. listopadu do soboty 10. prosince budeme na stránkách Šumperského a jesenického deníku každý den tisknout soutěžní kupon. Celkem tedy vyjde 27krát.

Kdo doručí do redakce do čtvrtku 15. prosince do 12 hodin nejvíce kompletně vyplněných kuponů na jedno jméno, vyhrává nejhodnotnější cenu. Výsledky soutěže otiskneme v Šumperském a jesenickém deníku hned druhý den 16. prosince.

Dárky máme pro dvě desítky čtenářů! Proto sbírejte kupony, pokud si zajistíte od každého čísla více kusů, máte větší šanci na první příčky v soutěži a tím pádem získáte hodnotnější dárek.

UPOZORNĚNÍ: Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci redakce, distribuční společnosti, jejich zaměstnanci a prodejci Šumperského a jesenického deníku a jejich rodinní příslušníci.