Cenou pro vítěze je nejen byt v Praze za šest milionů, auto a zájezd za milion, ale také roční renta v celkové hodnotě tří milionů korun. Milan Vobořil se ale do Prahy stěhovat nehodlá a na svém životě nechce nic měnit.

„Sbalit se jít dělat do Prahy, to umí každý. Ale zůstat tam, kde se člověk narodil, a najít si tam dobrou práci, to je nepoměrně těžší,“ říká Milan. A tak ho budou opět celou sezonu vídat lyžaři u sjezdovek na Červenohorském sedle, kde provozuje už několik let bufet, a v létě pak návštěvníci koupaliště v brněnském Starém Lískovci, které má dlouhodobě pronajaté.

„Prostě budu dál prodávat párky v zimě na horách, v létě na koupališti a do bytu v Praze budu jezdit jako na chatu. Pražáci jezdí na chaty k nám do Jeseníků, já budu dělat to samé, jenže opačně,“ směje se vítěz Vyvolených a v žertování pokračuje: „Ještě si možná pořídím vrtulník, abych ty svoje aktivity stíhal objíždět a peníze, které vydělám, pak utratím za palivo do té helikoptéry.“

Nejtěžší dobou pobytu ve vile pro něj byl týden, kdy onemocněl a musel ležet a léčit se v přímém přenosu. „To byla velká nuda a deprese, protože já potřebuji být pořád v akci. Už v dětství bylo pro mě nejhorším trestem domácí vězení,“ vzpomíná na právě skončený život ve vile Milan. Mrzí ho, že na závěr divákům nepoděkoval. V tom vypětí na to zapomněl.

Svou přítelkyni od skončení soutěže ještě neviděl, od soboty je ve víru mediální kampaně, v níž poskytl už několik desítek rozhovorů. Jakmile ta smršť skončí, začne připravovat sezonu na Červenohorském sedle. Většinu peněz, které ve Vyvolených získal, chce Milan investovat do svého podnikání.
„Koupím si věci, které mi ulehčí práci a zlepší služby. Třeba takový zmrzlinový stroj stojí kolem půl milionu. Proto jsem se do soutěže přihlásil a vyšlo mi to!“ uzavírá čerstvý vítěz reality show.