Aktuální informace o osudu jednotlivých pořadů jsou uvedeny na webových stránkách kulturak.info.

„Větší akce naprogramované do kulturního domu by se měly uskutečnit v náhradním termínu, zakoupené vstupenky tak zůstávají v platnosti. Pokud se nepodaří stanovit náhradní datum, akce bude zrušena a následně budeme vracet vstupné. V případě, že návštěvníkovi nebude náhradní termín ze závažných důvodů vyhovovat, bude mu vstupné rovněž vráceno,“ informoval Zdeněk David z kulturního domu.

Podle jeho sdělení je koncert Václava Neckáře přeložen na 26. června, dětské představení Štístko a Poupěnka na neděli 6. září a divadelní představení 3 verze života na pátek 20. listopadu.

Vyprodaný dvojkoncert skupiny Škwor by se měl uskutečnit 7. a 8. května.

„Zvlášť v tomto případě platí, že budeme celou situaci pečlivě vyhodnocovat a průběžně zveřejňovat aktuální změny. Podrobné informace k případnému vracení vstupenek prostřednictvím prodejního systému Ticketstream jsou uvedeny na oficiálním webu skupiny,“ uvedl jednatel Zábřežské kulturní. Aktuálně je otevřen náhradní termín pro konání filmového festivalu Expediční kamera, divadelní představení O lásce s Karlem Rodenem by se mělo uskutečnit předběžně v červnu.

„Novinky týkající se provozu kina nebo kulturního domu pravidelně zveřejňujeme na webových stránkách www.kulturak.info, www.kinoretro.cz a na Facebooku Zábřežské kulturní a kina Retro,“ uzavřel David.